Om du får stopp


Har du ett fordon som servas med Midland olja kan du får hjälp av Assistancekåren om du får stopp. Då ringer du Midland och får fri bärgning.


För assistans i Sverige:
0200-112 600


Vi vill ge både konsumenter och kunder mer än högkvalitativa smörjmedel. Och vi anser att det ska löna sig med bilvård, regelbundna servicar och lojalitet, att ge det där lilla extra.

KVALITET

SEDAN 1880

.

Har kvaliteten på oljan någon betydelse?


Motorolja är till sin funktion ett maskinelement bland andra – motor och bränsle. Maskinelementen fungerar i ett samspel tillsammans. Därför är kvalitetsvalet av motorolja, reservdelar och bränsle viktigt för att bibehålla rätt funktion, prestanda och livslängd. Motorolja är en sammansatt produkt bestående av basoljor (raffinerade från råolja) och olika funktionsförbättrande additiv (tillsatser) för att få rätt funktion och lämplighet för olika typer av motorer och bränslen.

Hur ofta och varför ska motoroljan bytas?


För att skydda din motor optimalt och för att du ska få bästa möjliga driftskostnad utan onödiga reparationer orsakade av oljerelaterade skador bör du byta motoroljan som du kör eller minst en gång per år eller vid 1500 mil, vilket som kommer först. Oljebytet sker för att bli av med de föroreningar som hålls svävande i motoroljan.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna